Majoitusvaihtoehdot Vallettassa

Yksi hyvä asia tietää on, että Vallettassa ei ole niin paljon hotelleja kuin mitä nähtävyyksiä. Vallettassa ei niin ikään ole suurta ilta-elämää. Turisteille suosituimpia alueita ovat esimerkiksi Sliema tai St. Julianin alueet, joihin Vallettasta on noin 15 minuutin matka. Sieltä löytyy turisteille enemmän majoitusvaihtoehtoja.

Casa Ellul

Casa Ellul tunnetaan nimellä ”paras vastine rahalle” -hotellina monien turistien keskuudessa. Hotelli on varsinainen luksus hotelli bohemilla, mutta varakkaalla maulla sisustettuna. Hotelli on suhteellisen uusi ja tunnetaan luxury boutique hotellina. Hotelli sijaitsee aivan keskustassa Carmelita kirkkoa vastapäätä, vanhan teatterin kadulla. Erittäin hieno ja sensuelli hotelli ja sopii kuin nenä päähän Vallettan kaupunkiin. Mikäli matkustat rahalla, tämä on sinun hotellisi.

Hotel Phoenicia

Phoenicia ei ole ihan viiden tähden hotelli, mutta erittäin romanttinen sellainen. Virallisesti luokiteltuna hotelli on saanut kolme tähteä, mutta ei pidä unohtaa, että aikoinaan se oli ensimmäisiä luksus hotelleja Maltalla. Sisäänkäynti hotelliin näyttää edelleen siltä mahtipontiselta, kuin aikoinaan. Hotellista on erittäin hienot näköalat Välimerelle sekä Parlamentti talolle. Phoenicia-hotelli tunnetaan yhdestä arkkitehtuurisesti kauneimmista rakennuksista Maltalla.

Excelsior Grand Hotel

Excelsiorin voisimme luokitella perhehotelliksi. Hotellista on henkeäsalpaavat näköalat, taidetta täynnä olevat huoneet ja erittäin hyväksi luokiteltu ravintola. Yli 400 huonetta omaava hotelli todellisuudessa on ”Suurhotelli”, minkä lisäksi hotellista löytyy sviittejä ja johtotason huoneita.

Ravintolatarjonta ei typisty tyypilliseen mannermaiseen ruokaan, vaan tarjolla on niin ikään itämaisia makuelämyksiä sekä muita erityisruokavalioita. Hotellissa on tarjolla melkein kaikkea mitä hotellilta voi odottaa, kylpylä mukaan lukien, sekä kattotason terasseineen, sekä aivan merenrannan vieressä sijaitsevine suurine uima-altaineen. Tyypillinen paikka perheille, mutta myös sijaintinsa vuoksi business-ihmisille.

Edullisempi majoitus Vallettassa

Kuten mainittu aiemmin, Valletta ei ole paras vaihtoehto majoituksen suhteen. Sliemassa kannattaa majoittua sijaintinsa suhteen edulliseen Victoria-hotelliin. Toinen vaihtoehto on St Juliansin alue, vanha kalastajakylä mikä nykyisin on tunnettu yökerhoistaan ja yöelämästään. St. Juliansin alueelta kannattaa kokeilla muun muassa seuraavia: Westin Dragonara Resortia, hotelli Juliania tai Rokna-hotellia. Näistä kolmesta edullinen vaihtoehto on viimeinen missä kaksi edellisempää sijoittuu kalleimpaan luokkaan.

 

FacebookTwitterGoogle+